Молитва Владимирской Мироточивой иконе Божией Матери



    Празднование Владимирской Мироточивой иконы происходит 3 июня, 6 июля, 8 сентября (21 мая, 23 июня, 26 августа по старому стилю).

    О чем молятся Владимирской Мироточивая иконе Божией Материмолятся о сохранении Отечества; о наставлении в вере; от ересей и расколов об исцелении бесноватых.

    Владимирская Мироточивая икона Божией Матери

    Vladimirskaya Mirotochivaya

    Молитва Владимирской Мироточивой иконе Богородицы

    О Пресвятая Владычице Дево Богородице, надеждо и прибежище наше! Ты нам даровала сию, мироточием зде прославленную, Твою икону, пред неюже мы предстояще молимся: не отврати лица Твоего от нас, не отступи от нас за беззакония наша, но, яко Благая, приими нас под Свой покров. Огнь нечистоты и всякия скверны в нас морем благодати Твоея потопи, даждь нам познание собственных грехов и немощи, а от человеческия хвалы - бегство. Жестокосердием и немилосердием ны отягченныя умягчи, даждь нам сопечаловатися ближним и памятозлобия избави, любовь сея жизни излишнюю и плотскаго покоя рачение отложи от нас, смерть же, суд, мучения, грешником уготованная, в памяти углуби, от всякия же злобы сердца наша отврати, да мирными усты прославим Тя Владычицу нашу. Аминь.